Keistimewaan Air Kelapa Untuk Ibu Hamil

Siapa je yang tak suka minum air kelapa. Lagi-lagi bila dapat waktu petang, tambah ais. Peh, sedap betul. Haa, mommies yang tengah pregnant pun boleh tau minum! Jangan takut-takut, boleh lihat apa kebaikannya minum air kelapa di bawah!

Keistimewaan Air Kelapa Untuk Ibu Hamil
15 Các câu trả lời

dan dan baru ja lps minum air kelapa hehe 🤭 yang bestnya lg, baru ja lps minum, x lama terus membuang air kecil & besar 😂

Kalau awal kandungan, boleh juga ya minum air kelapa? Sebab member kata tak boleh.

3t trước

Boleh je. Jarakkan dgn ubat. Sebab air kelapa sendiri mengandungi bahan nutrisi yang elok untuk ibu mengandung. Common rule, 2 jam jarak dgn ubat. Ni sebab saya dah 7 tahun hidup makan lebih 20 jenis ubat untuk penyakit jarang jumpa, tu yg tahu.

air kelapa ne bagus khasiat nya😊 sy strt prgnnt smpai nk beranak amalkn air kelapa ,bby keluar pn bersih je... hehehhe

takutla nak minum tapi teringin sangat .. orang orang tua selalu cakap takleh minum air kelapa lagi hmm 🫠☹️

2t trước

😂😂😂

Teringin nak minum air kelapa, tp xberani sbb on off bleeding #14weeks

2t trước

wc

Yang baru bersalin czer blh minum air kelapa tak?sebab orang tua ckp xblh

tm2 boleh minum ke? saya takut nk mkn mcm2 sbb dah 2 kali bleeding

2t trước

wc

Boleh ke minum air kelapa kalau 12 minggu

2t trước

wc

Kalau minum air kelapa pandan boleh ke? Dia sama je kan

3t trước

Ohh lg elok ye .. tm kasih awk ☺️ kalau kt taman dahlia,jb ade satu kedai ni wak

kalau air ketuban banyak boleh ke minum air kelapa?