Upt positif tapi scan tak nampak kantung

24.4 Sy test upt kt RUMah 2x. Naik samar2 2 line. Terus Sy ke klinik swasta utk cek and scan . Tapi bila scan tak nampak kantung . Doc test HCG skli lg.. tetap naik double line. Sy kdg2 je rasa mual..xkuat. kdg2 pening.. tp kejap2 je.. mslh skrg Sy tkthu Sy preg btl ke x? Nk g scan tapi kena tnggu 2 mnggu lg. Lamaaa.. hati rasa rimas . Kepala serabut sbb xtau bby ada x. Blh tlg x ? Kalau g scan balik hrni rasa2 blh nmpk x

Upt positif tapi scan tak nampak kantung
53 Các câu trả lời

Kira dri last first period sis bru Thu dh berapa minggu. kalau bru2 lag missed period mmg Masih awl lag nk scan tgu 7-8 minggu nti mest dh nmpk jantung baby. g awal2 pom mmg xnmpk lag..byr Mahal scan x nmpk lag pon kdg rasa cam membazir jgk 😅 sis Jaga diri je dlu jgn buat kerja berat

1mo trước

12 hri tu awal lagi, sis jaga diri jangan lasak2, tunggu 1mth baru scan balik