First time baby on plane

2 minggu lg bwa baby blk kpg.. Start sy pregnant sampai dia lahir blm dpt jumpa lg dgn family sebelah kita sb perjalanan dri sarawak ke semenanjung.. Baby umur nk hampir 1thn.. Pnh bwa dia cuti2 bermalam tpt lain dia pun xpnh merengek happy je.. Tp sy bbrp hri ni tiap hri xlena sb risau baby xselesa msa flight.. Lg2 ni journey paling jauh lg la sy rasa mcm ada anxiety 🙁.. Mommy lain2 ada tips2 tak? Sy btl2 rasa risau😟😟

2 Các câu trả lời

pglmn sya bwa baby 2bln lbih sya pilih seat kat tgkap, tutup tlnga baby dgn kapas, smsa trbg dan mndrt sya susukn baby