Menyusu main2.baby 2 bulan. Prempuan.

Salam. Anak sy umur 2 bulan.. Girl.. Lately ni dia mnyusu mcm main2 je.. Xsmpai 10 min dia dh lepas msa df siang. Klau mlm Lama sikit la..& kalau dia df main2 gitu sy trpksa marmet sb breast msih lg rsa keras😢 apa perlu buat ye? Ada x yg sama mcm anak sy?#seriusnanya

2 Các câu trả lời

Salam. Ada budak memang begitu, puan. Okay marmet, as long anak tak meragam tak puas susu okay je even mommy rasa sikit je anak minum. Kena tengok kekerapan juga.

janji baby xmeragam