sakit bahgian bawah

hai. sy bru msuk 7 bln pregnant, nk tnya ada tak kt sni yg sma dgn sy rasa sakit² bhgian bwh kita tu bila nk bngun dari baring? nk angkt sblh kaki pun seksa sb sakit bhgian bwh kita tu. pnh ngtau nurse dia ckp normal sb baby dh mmbsar tp sy btl2 xselesa.

5 Các câu trả lời

sama MCM saya, memang dokter or nurse ckp normal, lagilah kalau kita 1st time momy mmng normal rasa sakit situ, SBB KLO dah beranak BYK kali, momy akan rs benda tu biasa je sakit bhg bawah tu, pastu mmng setiap kali bgun dari baring lagi terasa sakit dia, kdg rs kebas2 gitu peha pinggul, betis, lagi lah KLO kerap bgun mlm buang air, hehehe btabah lah ye momy, moga semuanya dipermudahkan InshaAllah ♥️

ya Allah sisss. sme mcm sye, sye ingt sy sorg je rasa😭 ciri2 sis rasa tu semua sy ade. nk pakai seluar pun sakit. nk ngiring kanan kiri kene tampung perut. mcm nk jatuh rse perutnya. kdg syg gosok perut, kenapa ni baby. tpi baby bukan mengeras ke apa. cuma sakit ngilu2. berat sengal2 hmm.

sy 27w rasa bnda ni, sakit betul bwh tu. kekdg jalan pun sakit. risau juga sbb saya saiz kecik, baby 2nd ni mcm besar baby nya huhu

ye normal. sy smpai 20hari pantang baru hilang sakit kt situ.

3mo trước

ye. sbb usually ada yg kata lps bsalin akn hilang sakit tu..tp masa pantang pun sakit..dhla ank warded..punya la siksa nk bjln

saya pun kerap sakit bhagian bawah tu slrg 6bln preg

3mo trước

kan sis..samalah 6bulan rasa sakit2 dah