Budget & Barang baby.

1st time nak jd mak. Excited lain mcm. In shaa Allah da masuk 7 bulan ni. Beli barang sikit2. Hari ni bukak buku 555 senarai barang & budget yang dah keluar.. masih jauh perjalanan ?. Hopefully semua dipermudahkan.. ?

Budget & Barang baby.
33 Các câu trả lời

sy pon wt cm nie gak... baju tu siap gn seluar dh kea sis? lau 1 set murah gak 10 rgt jeaa...sis beli kat ne?

5y trước

Kebetulan aritu jenjalan kt jusco, tetibe promo deepavali x silap.. xpe, ade lg promo tu.

Wahh.. Semangat nak jadi mak.. Bagus sis dah rancang. Terima kasih ye share boleh membantu sy juga ni :D

5y trước

🤭🤭🤭. Seronok dpt bantu mom tobe yg lain jgk..

tisu basah kene lebihkan... baju cari saiz yg besar sbb baby cepat besar..

Saya pun buat list macam ni. Sama excited & nak save bajet, mmg beli kat shopee 😂

5y trước

Lagipun jimat & senang. Kalau pergi kedai, rambang mata & penat jalan. Beli dekat shopee, jumpa yang murah, beli yang tu je. Tunggu je posmen hantar 😂

Mari tunggu sale 12.12 plak nanti.. 11.11 haritu bnyk jugak dh melabur.. hehehe

5y trước

Hmm, garu kepale lah bapaknye 😂😂😂

Sya punya lebih pula bajet hehe..yg penting barang pakai bepantang

3y trước

sis..boleh Google.. tngok barang berpantang yang perlu dibeli..atau boleh tngok YouTube..sya suka tngok YouTube sendayu tinggi..sana ada ajarkan apa yang perlu bila berpantang sis

Sama macam sy juga dlu..segala resit2 semua simpan lekat dlm satu buku..😅

5y trước

😂😂😂. Tu laa..

Kalau ada fair baby, better prgi beli dkt situ. Lebih murah.

5y trước

Sy tgh usha2 jgk ni. Huhuhu. Betul. Kalau s up to 7kg die tulis.

Sis..sy hare boleh x? Nk tgk ape kurg ape yg lebih..1st baby kann

5y trước

Welcome2. Dkt post sy, sy penah share listing brg. Bole buat rujukan. Mane yg perlu, bole beli. Hehe.

napkin dgn barut bby tu byk ke sis beli ? xpyh byk pn xpe .

5y trước

byk tu hihi napkin 10 15 ok dh . barut tu pn 10 ckup dh . barut xpkai lama pn . klau bby bsar lg la xmuat dh 😂