Beli barang baby

Hi momny semua... sy hamil baru masuk 14week.. mak kata boleh start beli barang baby dah.. sbb kami rancang nak beli barang baby bila dah masuk 5bulan nnt.. apa kata anda?

7 Các câu trả lời

sy beli ms start 5 bln sis , now 7 bln da hampir complete , dgr je ckp mak awk sis , sy haritu pon mak yg nasihat beli awl2 sbb first fikir kewangan n now tbe2 kena pkp ny tx blh kemana mana , nasib baik dgr ckp mak beli awal kalau tx nanti hbs pkp sy da 8 bln , ntah sempat ke tdk nx beli brg2 baby dgn kewangan skrg yg tx dpt keluar bekerja , ini pon pkp ntah sampai bila😪

Sy beli Masa pregnant 5 bln. Beli sikit2 sis, so kte x terasa berat kewangan n x tersilap or tertinggal barang pntg utk dibeli tu. Beli sikit2 smpy da dkt nk bersalin ok je.

sy start hr tu 24wk..ni br msk 29wk dh kire siap sume dh.. hehe.. semangat sggh la..

Saya start pregnant dah beli barang sikit sikit , takde rasa duit banyak keluar

Sya beli masa i 7months.. sya beli sikit2 .. tp online😁

Sy 8 bulan baru beli

Beli sikit2