Keperluan baby

Saya mengandung anak 1st, bakal bersalin bulan 7 (In Shaa Allah), sekarang dah 19 minggu masih belum beli apa-apa keperluan baby. Saya nak tahu apa yang penting untuk saya beli dulu? Sekarang ni tengok semua barang baby, semua benda saya nak beli. Tapi husband suruh beli apa yang penting dulu.

2 Các câu trả lời

Smelh kite .. Bln 7 ... Tp sye x prepair ap2 lg ... Hehe .. Sllu sye prepair 7 bln nty ka x pn 6bln .. Tp klo nk blii yg penting pampes .. Lampin ... Bju .. Sarung tngn n kki bby ..kaen bedung bby . . cre sye lh ..

5y trước

Barang mak pula?

Baju Pampers Bedung Minyak angin Barut kalau awk jnis pakaikan barut Brg mandian Towel

5y trước

Barang mak ?