Budget & Barang baby.

1st time nak jd mak. Excited lain mcm. In shaa Allah da masuk 7 bulan ni. Beli barang sikit2. Hari ni bukak buku 555 senarai barang & budget yang dah keluar.. masih jauh perjalanan ?. Hopefully semua dipermudahkan.. ?

Budget & Barang baby.
33 Các câu trả lời

Sya pnya lebih dari yg ni. Hahahha. Ada je bnde2 nk di belinya.

5y trước

Jgn ckp awak, sy pon same. Tp bapaknye kt sblh da jeling2 kalau nk tmbh 😂😂😂

Maceh bg info sebab saya pun duk pe la yg nak kena beli

5y trước

Okey sebab saya baru 15weeks duk riki je beli x tau ape nak beli sebab 1st baby pastu x pasti nak beli time bila

Wahh sis da prepare bajet sy belom prepared pepew ag....

5y trước

😂. Kena prepare. Kang terlebih bajet, lg susah 🤭

saya pon dah masuk 7 bulan. bilaa due date sis ?

5y trước

saya 23.02 nak dekat due date kita kan

Aippp...besarny buku 555 sis 😆😆😆

Okaylah tu RM500 lebih saja! Onzzzz 😍😍😍

5y trước

Baru 500 sis.. ado lg list nk kono tmbh ni 😂😌🤭

Boleh bt rujukan ni...senang...

tu tak termasuk ubat² jamu mak lg..

5y trước

Aahlahhhhhh!!! Tak masuk lg 😫.

Wahh... due bila sis.. 😍

5y trước

Aminn.. you too 🌹

blh tahan bajetnye.....

5y trước

Xpe bole beli sikit. Takde terase sgt.. beli kt shopee byk murah2.. boleh survey2. Sy pon byk survey. Kalau bole mmg nak beli yg murah je sume..