Alhamdulillah

19.12.19 selamat melahirkan putera sulung saya. Baby dilahirkan secara emergency czer. Saya doakan ibu ibu yang sdg menunggu hari dipermudahkan urusan bersalin kalian??

Alhamdulillah
98 Các câu trả lời

Tahniah sis... saye brsalin 18.4 skg bby da 8 bulan..mase brsalin pon saye emergency czer sbb tali pusar klua dulu... ape2 pon selamat brpantang ye

Alhamdulillah tahniah.. Sedapnye bau baby. Rindu. Haha.. Sy br abis pantang.. Dah 54hari.. Selamat berpantang awk..

Alhamdulillah. Tahniah. Aminn. In shaa Allah. Semoga wak dan baby sihat2 belaka dan happy.. 😍

Alahai..comelnya baby.. tahniah..selamat berpantang..hati2 jaga luka czer..sbb sy pun emergency czer..

5y trước

23 nov sis..hihi

Alhamdulilah..doakan semuanya dpermudahkan bt sy n bby serta mommy2 yg menunggu hari

Congrats..comel nye die dibalut dgn dinosaur..xsbar nk tgk baby sndiri plak...🤗

Wah tahniah sis. Selamat berpantang. Doakan saya bersalin cepat jugak 🥰

Alhamdulillah.. sy ni takot la sgt..ank sulong juga.. xlama dh due date..02012020

5y trước

All the best sis. Hehe

Tahniah sis.. Sama la baby boy sy pon keluar harini pkul 2.33pm tadi😊

Tahniah sis. Semoga diberi kesihatan yg baik ibu & anak. Aamiinn3. 😘