Alhamdulillah dah selamat melahirkan

Due date 26/12/2023 tapi melahirkan secara emergency czer pada 05/12/2023. Air ketuban pecah dan baby songsang. Alhamdulillah semuanya selamat walaupun struggle dgn kuning baby dan dalam masa yang sama recovery dari luka czer. Saya doakan ibu2 mengandung di luar sna dipermudah urusan bersalin, dan anak serta ibu sihat2 selalu. 😊☺️ #firstmom

2 Các câu trả lời

Tahniah sis. Saya due 25/12 belum ada ap2 tanda lagi. Cuma rasa macam sengugut sakit pinggang, sakit celah kangkang tu je.

5mo trước

Saya doakan urusan bersalin sis dipermudah, sis dan baby selamat nanti. Allahumma aamin 😊

alhamdullilah tahniah sis..

5mo trước

terima kasih 🥰