Selamat bersalin

Alhamdullilah saya selamat melahirkan baby boy pada 24 july 2022 .. due date sebenarnya pada 31 july then dr nk czer pada 25 july sbb baby songsang and anak first dr tkbgi bersalin normal. Tapi pada 24 july tu saya dtg ke hospital utk admit ward je sbb 25 dr nk czer ..skali 24 hb tu turun tnda kt hospital terus dr emergency czer . Alhamdullilah semuanya selamat. Doakan saya dan baby cepat sembuh dan saya doakan ibu² yang masih menunggu hari.. semoga dipermudahkan segala urusan bersalin nanti. Inshaallah

2 Các câu trả lời

Alhamdulillah selamat berpantang ya. Moga baby dan mommy sihat selalu

Alhamdulillah.selamat berpantang