Bersalin czer

Alhamdulillah, 16 Julai 2020, putera sulung mama berjaya dilahirkan. Begitulah ujian bersalin time pandemik ni. Emosi dan mental kena kuat.

Bersalin czer
12 Các câu trả lời

Alhamdulillah tahniah sis. ^_^ Betul tu mental fizikal kene kuat time ni. Sy pon bersalin czer anak sulung masa start pkp dulu, & kene jaga anak sorang2 dalam ward. Siksa bila nak bangun dari baring. Anak nangis, perut sakit. Allah hu rabbi. 😢😭Takda sapa bole tolong angkat anak untuk susukan dia. Nurse baik hati ade jugak tolong bila dia nampak sy payah & sakit nak bangun.

Every birth is natural, even the ones where we need an extra help. Semuanya sama disisi Tuhan. Pahalanya tetap sama berjihad untuk melahirkan seorang hamba-Nya. Tahniah sis 💞

Alhamdulillah tahniah sis, dan selamat berpantang.. semoga baby mmbesar dgn sihat hendaknya aamiin 💕

Tarikh keramat 16/7/20 sepatotnyaa due mybaby, tapi nak kelua awal 7/7/20🤭 Btw tahniah sis.

Tahniah puan.. maaf tanya sakit tak bersalin czer? Masa lepas czer tu

4y trước

Tak rase ape pon tapi jangan lasak sangat. Hati2

Alhamdulillah..tahniah sis☺️ comel baby🥰

Alhamdulillah, tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻

Selamat berpantang sis

Alhamdulillah tahniah

Taniah sis