normal ke kalau susah tidur

walaupun kandungan baru 2bulan tp normal ka susah nak tdur? selalunya 4/5 pagi baru tdur lps tu subuh bangun and then nak tdur balik tak boleh dah. mata mngantuk tp tk boleh tdur. risau tkut apa apa effect dkt kandungan? wht should i do? ada tips dak nak bg senang tdur #firstbaby #bantusharing #1stimemom

8 Các câu trả lời

Yg sy alami.. Ya.. Susah tido.. Kadang2 tido kul4.. Tu pun spruh sedar... 🤣 Mula2 ingatkn aq dah gila.. Tnya dokter.. Dia kata normal.. Tmbh lagi kalau stress.. Tp sy bukan stress.. Sy lapar tp xnk p cri mkn.. Dah kul brpa kot.. Hahaha

Mula2 mmg cmtu..sy msuk 2nd trimester..asal mlm je..pntg letak kpla kt bntal..trus llp🤣

normal.. saya punya dulu sepanjang kehamilan susah nak tidur.. lepas bersalin baru dpt tidur

normal sy cm tu jugak hari tu, skrg dah boleh tdo tp selalu terbangun

sebaik nya elak kan pasal saya pun macam tu tp hb rendah

sehingga melahirkan anak.

normal je..

normal