Baby mudah tersedar

Sy ade baby 2 bulan. Susah sgt nak tdur siang atau malam. Ulik sekjp,tdur then sedar balik. Da tutup lmpu gelap2, susu da kasi kenyang2,bedung pon da, kipas ape smua da setelkan. Tp skjp plak die tdur. Kadang2 letak ,5 min kemudian berjaga balik. Adui..susahnya. camner ye ibu2 nak kasi anak tdur lama sikit. Huhu. Abis semua tips sy try. #seriusnanya #pleasehelp #firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

Sama la anak saya. Dri umor sblm 1 bulan lg mcm tu. Last saya tido guna buai. Baru lah lama sikit kalau x mmg tk tdo siang lah dia. Ini nk masuk 2 bln dia jadi pulak tdo kejap pastu merengek wlpon tk nangis. Pdhl semua dh setelkn lampin susu kembung. Nth lah haha

ltk anak atas bdn. atau letak bantal nipis atas dada dia.