MLM BABY KURANG NYUSU

Baby dah nak msuk 2bulan, wktu siang tiap 2jam atau 2jm lebih gitu bgi baby susu. Sblm baby tdur mlm mmg bgi baby knyg spya tdur lena. Skg sy perasan yg baby dah kurang bgun ngis nak mnta susu wktu subuh, sblm baby msuk sebulan haritu tiap 30mnt bgun tpi skg nak msuk 2bln klu bgi tdur jm9pm nti baby bgun kul 11/12 tu pun bgun kjap tdur balik, subuh pun baby nyusu kjap ja tdur terus😅😅😅Sy risau pula klu gitu, tu normal ke? Sy risau baby x ckup susu😆#bantujawab #ingintahu #firstmom #firstmom #newmom

2 Các câu trả lời

normal jee.. makin besar gap baby nk susu mkin panjang ..ank sy sbulan lbih da tdo mlm lama smpai pgi bru bgun ..

normal je. menyusu ikut demand baby. kalau waktu malam baby tidur lama, biar je tak perlu dikejut.