STRESS??

Usia kandungan dh 17 weeks..normal ke mommy2 smue...sbb sy slalu stress dgn suami...x membantu lnsung dlm menguruskn ank..smue bnde sy nk kene buat...dgn bkeje lg...dh nk msuk 2..tp perangai die...allah je tahu ..sampai kadang2...sy rase down gile...

2 Các câu trả lời

banyakkan bersabar sis.. dan yg pnting jgn stress ,marah,kurgkan penat tu. dlu sy cmtu. end up baby sy disahkan sakit jantung. tp suami sy baik je.sy yg emosi.

5y trước

Memg la sbr sis..tp suami sy x de nk bantu sy urus kn hal rumah..urus kn ank..smue ye letak kt bahu sy..sy bkeje lg...dgn nk urus kn ank lg..x tau la nk ckp mcm mne sis...

Cuba bawak berbincang sis, luahkan apa yg sis rasa ... Tak baik stress masa mengandung

5y trước

Insyallah sis..sy cube sbr...thanks sis...