sedih sgt dgn peragai suami

Sy ssedih sgt dgn peragai suami ,sbb curang setiap malam buat vedio call dgn perempuan .bile tgk muke ank rase kesian sgt sbb bapa buat perangai ..rase mcm nk cerai je Tolong bgi Kate semangat dkt sy 😢😢😢

1 Trả lời

pikatlh balik hati Suami, Dari sis pendanm rase,baik Sis berbincang dgn Suami

3y trước

Kenapa kena pikat dia sedangkan dia yg curang?? Jadi perempuan biarlah bijak dah dicurangi kita pulak kena pujuk dia. Nasihat sy pergilah kaunseling cari jalan penyelesaian kalau xde jugak cerai je