perlukan nasihat

assalamualaikum semua mommy, sy dh 36minggu, ank yg pertama, sy rase nervous ble dh nk dekat waktu bersalin nii, sbb belum ada pengalaman, nak pulak sekrg mcm2 ujian yg dtg,dgn masalh ekonomi, transport, kadang2 terasa stress sngt sampai mcm2 fikir benda buruk nk buat..?semoga sy diberi kekuatan..

1 Trả lời

Waalaikumsalam. Sis jangan terlalu banyak memikir. Effect baby. Doa banyak² semoga dipermudahkan everything ok. Zikir nabi yunus banyak². InshaAllah. 🥰