KANDUNGAN 25WEEK

ubat sakit gigi ni boleh tak guna? sebab sakit sngat gigi ni, nak cabut doc kata tunggu sakit hilanggg 🥲 seksaaaa oiiiiii sakittt sngattt 😭😭😭 nak makan ssuatu x boleh, smua kena tolak sbb gigi sakitttt 😭😭😭😭

KANDUNGAN 25WEEK
2 Các câu trả lời

saya pernah sakit gigi sis and cuba ubat ni.. rasa kebas² kat gusi.. kejap je sakit gigi dah tkde sampai skrg. masa tu tak tahu pun diri ni pregnant dan msuk sebulan lebih. Alhamdulillah syukur takda apa².🤲 sis minta consult doc dulu ye..