KANDUNGAN 25WEEK

ubat sakit gigi ni boleh tak guna? sebab sakit sngat gigi ni, nak cabut doc kata tunggu sakit hilanggg 🥲 seksaaaa oiiiiii sakittt sngattt 😭😭😭 nak makan ssuatu x boleh, smua kena tolak sbb gigi sakitttt 😭😭😭😭

KANDUNGAN 25WEEK
2 Các câu trả lời

tak pasti kena consult doc..tapi sy pun sqkit gigi juga baru ni smpi pening kpale,nak cabut xberani sbb doc xleh prescribe kita painkiller kecuali paracetamol je so takut makin sakit je lepas cabut nanti...so sy cuba guna ubat gigi sensodyne for sensitive gum,lega la jugak..skrg dah xde rasa sakit..

2y trước

ada gambar tak sis? sma la, sy pun sakit gigi bru ni, smlm start, stress x dpat nak tdur sis😭😭nak makan pun x masukkk, smua serba slah..

saya pernah sakit gigi sis and cuba ubat ni.. rasa kebas² kat gusi.. kejap je sakit gigi dah tkde sampai skrg. masa tu tak tahu pun diri ni pregnant dan msuk sebulan lebih. Alhamdulillah syukur takda apa².🤲 sis minta consult doc dulu ye..