Cyst atau pregnant?

Tumpang tanya ya..sy mengalami sakit perut seperti senggugut yg teruk dan pergi ke hospital. dokter mengesahkan saya pregnant 3 minggu apabila scan pada waktu tersebut tiada sebarang objek kelihatan. Dokter menyuruh sy ke klinik utk scan selepas 2 minggu. Apabila sy scan kali kedua selepas 2 minggu dokter di klinik tersebut mengesahkan sy ada cyst yg sgt besar dan perlu operation dengan segera. Sy sangat risau dengn kandungan sy sekarang.. mohon mommies2 beri pencerahan.

Cyst atau pregnant?
2 Các câu trả lời

Kalau baru 3 minggu tp ultrasound sebesar ni kt ovary, maknanya besar kemungkinan cyst..

3y trước

masa scan 3 mnggu xda nampak apa2 lagi sis..scan 5 minggu bru nampak cyst sebesar tu