cyst.

Saya nk tanya.. Siapa sini ade cyst waktu hamil?.. Saya sekarang dah 2 buan lebih.. Dah 2kali scan.. Dokter tetap kate ade cyst.. Saya risau sangat.

2 Các câu trả lời

Tggu next msuk 3 bln n ke atas mcmne jika cyst tu jnis mngndungi air.... kekdg dia akn mngecut sndri bila naik next bulan kehamilan..mcm sy ritu ada cyst dr sblm preggy ms preggy dia ilang... Lepas brsalin pn xde doc kata mngkin sbb sy bf ank jd dia xde dan xsempat nk jd... Alhamdulillah smuanye ok lepas tu.. lg satu jika ada cyst ni..sis jgn stress nti lg sis stress lg blh mmbsr dgn jayanya..sbb bnda ni punca dr hormon yg unbalance.. jd sis kne set mood to chill n happy k😉mg. Dpmudahkn segalanya..aamiin

4y trước

Most wlcme

sy mula2 scan masa mula2 pregnant xde cyst.. aritu scan details titibe nampak cyst.. next week nk scan balik tgk cmne..

4y trước

da ilang sbb bby da besar.. scan da x nampak..