5minggu 4hari

Normal ke 5minggu 4hari xnmpk lg kantung??semlm sy ada pergi scan kt klinik swasta..tp xnmpk lg..dokter ckp kulit perut sy tebal,sy plk berbadan besar jdi xnmpk lg..risau sngt,sbb sy pernh keguguran seblm nie...dokter suruh repeat scan lg 2 atau 3 minggu lg...perasaan risau membuak2..sbb ank first,ttc 10tahun..#firstmom

3 Các câu trả lời
5mo trước

InshaAllah semoga yang baik baik saja. Congratulations and enjoy your pregnancy journey! 🌹

kita sama sis. . scan 5 week tpi masih tiada kantung. buat tvs ada nampak. tpi terfikir jugak risau. kantung tu nti akan muncul ke nanti after repeat lagi 2minggu. saya pun tahun lepas gugur 21week. risau

Kita sama siss 5w 4d. First mom jugak 🤭 Saya pon tk pergi scan lagi sebab takut tak nampak lagi. Tapi normal ja tuu kalau tak nampak lagi sebab kawan saya pergi scan 5w pon tak nampak