Pengalaman

Sy baru 6weeks pregnant .. semlm keluar darah coklat sikit, terus pergi klinik .. klinik hntar pergi hospital . Dokter scan tak nmpak apa2 .. dokter kata kemungkinan kandungan tak menjadi @ kandungan baru nk menjadi dn sngat2 kecil .. lagi 2 minggu kna ulang scan .. ada tak yg jadi macam saya???

2 Các câu trả lời

6w mmg xnmpk apa. especially kalau u irregular period. mybe boleh jdi bru 4w-5w. thats why x nampak ape. repeat je scan lgi 2w. just u need a good bedrest. sampai bleeding stop. bangun utk ke toilet saje.

Saya scan nampak kantung ja. Tapi ada darah keluar jugak. Risau, terus pergi hospital. Sebab ni pregnancy kedua. 1st pregnacy gugur. Yang tu pon keluar darah jugak.