Setakat ini tendangan bayi anda bagaimana, Ibu?

Nêu ý kiến
Sangat kuat, macam Ninja!
Lembut sahaja
Dua-dua ada, sekejap kuat, sekejap lembut

599 nhiều câu trả lời

15 Các câu trả lời

Pregnant kedua kalini kuat tendangan dia. Even badan besar pun nampak perut berombak. Siang aktif malam dia ikut tidur sekali. Harap lepas beranak baby tak berjaga malam 🤣🤣 enjoy this journey with my second pregnancy ❤️❤️❤️

pregnant kali ni bby sngat2 behave..lembut..x mnyakitkan tendangan nya..sblm ni smua dok buat pasukan latihan bola sepak...yg ni mgkin main catur kut😂

Belum rasa lg , 15weeks twin anak ke 5, x sbr nk rasa . Jd mommy tak yah g scan selalu.

tendangan sgt aktif dan kuat siang mlm .. mungkin tengah renang berirama hiihi

so far lembut je, tpi ada masa cam terlebih excited pun ada budaknya 😂

Kalau malam dan tengah malam kuat. Siang biasa-biasa je

malam bila berehat terasa, siang sebab tak rasa sgt

belom dapat rase lagi ibu baru 6 minggu 5 hari

dlu pnh rs kedua duanya

belum dapat rasa lagi