Saya bleeding..pergi hosptl.. Doc cek bawah.. Kndungan bru 5 weeks.. Jln ttp.. Kantung ok...

Tpi msih bleeding... Adake yg mcm sy... Ape perlu sy bt... Appmnt 2 mgu lgi

2 Các câu trả lời

Bleeding tu banyak tak ? Ke setitik titik je bleeding awk tu

1mo trước

Tkde apa jgn risau banyakkan berdoa sy pun dh alami mcm awk mse 5 minggu bleeding nk kta banyak mcm period xjuga tp kalau pakai ped 35 cm tu dia just tompok besa 4 jari duk kt dpn ped mcmtu je x penuh ped tu. Bleeding sy besa 4 jari tu hanya siang lepastu malam mmg skit dot dot je hari kedua pun dia titik dot cair je then stop smpi hri ktiga hari keempat bangun tidur mse kencing ada drh lps cuci tu terus tkde darah lgsung smpai skrg dh 9 weeks okey je

doc xde bagi ubat kuat rahim?

1mo trước

rest ye sis .. ubat tuu bukan kita terus makan, dia berenti kan bleeding .. kalau kita still byk bergerak, buat kerja berat .. xde guna pun makan ubat tuu .. sis pantau je dari rumah, klau bleeding makin teruk n sakit cramp perut ke, sakit pinggang yg teruk ke, terus gii klinik semula .. xyah tggu 2minggu tuu, lama sgtt .. on the spot je pergii .. semoga dipermudahkan segalanya untuk sis 💪🤍