Bleeding sewaktu hamil

saya bru hamil 6mggu tiba2 ad bleeding. Pergi emergency, doc cek ad heart beat lagi. Esoknya saya pergi lg sebab bleeding semakin banyak. Doc cek masih ad heart beat. Doc bg ubt kuat rahim untuk makan & rehat kurangkan pergerakan. Hr ni dah masuk hari ke-5 masih bleeding. Saya risau sangat. Ad x yg macam saya?

1 Trả lời

Kadang normal kadang tak.. mcm saya baru nmpak kantung tp kat dlam rahim masa scan ada darah doctor kata.. so bila2 akan keluar samada mmg ancaman gugur or normal. Awal pregnant xde pun spotting ke ape. Ni baru 2 hari keputihan coklat camtu. Rasanya sbab betul la darah dlam rahim tu nak keluar. So far scan kantung masi ade. Tp risau juga. 😭

2y trước

Sama sis.. saya pun baru gugur 10w . Skrng pantang hari ke-4.. Smoga ade rezeki kite lagi pasni aminn🥰