5 Weeks

Hi mommies.. Sy ade soalan.. Last wk sy sakit perut non stop.. Pg klinik doc sahkan pregnant around 5 wks mcm tu.. Scan2 tak jumpa.. Kantung pon takda.. Jd sy terus kena warded dekat hospital sebb suspek luar Rahim.. 2 hari okay.. Hari ke 3 ambik darah doc ckp fail prgnncy sebb beta hcg turun.. Tp esoknya sy test sndiri guna prgnncy test tu msih double line siap pekat lgi.. Sapa ada pngalaman mcm ni? Sy x sure sy msih prgnant@ tak.. 😓😓😓... Bleeding pon takda ni.. Normal je..

2 Các câu trả lời

If period tak dtg lg try buat upt again dear, if double line then pregnant la tu. maybe waktu hospital check tu still early so hcg rendah and scan tak jumpa because too early.

amik darah da brp kali spanjang kt hospital?? kalau betol hcg turun mungkin kndungan mmg xjd laaa tu..