Bleeding oh bleeding

Salam mommies. Nk tny pendapat. Kandungan baru usia 4weeks. Kluar bleeding..tp bila byk jln, byk buat pergerakan atau buat kerja akn bleeding yg smpai bole kena panties. Byknya mcm hari ke 4 atau 5 period. Tp bila rehat baring x buat kerja x byk pergerakan still bleeding tp sikit je mcm last day period. So konfius nk g check doc ke x perlu. Sbb 2 mgu lg bru nk gi repeat scan. Sbb scan yg pertama tu xnmpk lg.

2 Các câu trả lời

ye..sy pernah jd mcm sis..sbb baru je p scan kn..kalau scan pon bukan nampk apa pon..doc msti suruh repeat scan 2 minggu lg...tp sy p jgk jumpa doktor pkar o&g terus..dpt ubat kuatkan rahim..

4y trước

pergi la klinik pakar wanita kalau perlu.. mcm sy minggu 8 spotting, minggu 9 bleeding..minggu 10 gugur...

Sama macam kes saya. Tengah menunggu lagi 2 minggu utk scan sebab haritu scan tak nampak lagi.