Cabaran Seorang Ibu Hamil

Tipulah kalau nak cakap fasa kehamilan itu senang. Tiap hari ada je dugaan nak kena hadap. Mual-mual la, sakit kepala lah, macam-macam lagi lah. Nak list satu-satu pun tak cukup. Antara 10 cabaran di bawah ni, mana yang mommies alami sepanjang kehamilan? Jom share dengan Min!

Cabaran Seorang Ibu Hamil
22 Các câu trả lời

Sy paling x tahan first trimester .. Alahan sgt2 teruk smpai sy bole mc byk kali.. klu mkn muntah.. x lalu nk mkn.. baring je.. dr 4w alahan bermula smpailah 4 bulan 😂 skrg dah masuk second trimester, alahan dah xde tp Allah sakit pinggang, punggung, kembung mcm2 la dgn mslh hb low lg.. Mgandung kali ni sgt mcabar bndg yg dulu.. Apa2 pn lain ank lain cabarannya.. Diberikan peluang utk mgandung skali lg dah bsykur sgt.. Alhamdulillah