Jenama lampin bayi yang mana anda guna untuk Si Manja saat ini?

Nêu ý kiến
Mamypoko
Huggies
Applecrumby
Pet Pet
Huggies
Pampers
Drypers
Anakku
Offspring

679 nhiều câu trả lời

19 Các câu trả lời

1. PetPet : guna masa awal lahir, tak serap dan berbau 2. Drypers Dry : serapan ok sikit dari petpet tapi masih berair sikit2. Kurang berbau 3. Genki soft : soft tapi berbau dan ok ok ja penyerapan 4. Mamypoko : tak berbau, penyerapan paling best sampai penuh pun xde kesab basah melekat di bontot. Terpaksa tukar ke mamypoko sbb nappy area anak sensitive dgn airkencing sendiri. Naik ruam2 merah dalam 6 bulan jgk . Bila tukar mamy poko dan jumpa pakar. Alhamdullilah ok.

ms awl2 lahir 34minggu .try guna pet2 tak sesuai .last2 beli drypers touch sesuai tuk bby pramatang dia tak kasar dan tak mudah buat bby melecet.nk2 kulit sgt2 sensitif..lepas dh bsr sikit br tukar huggies.. lepas tu jenama lain yg lg ekonomi wlaupun tak terkenal jenamanya😉✌🏻

Sy guna Drypers untuk anak no dua dan yg newborn sbb sy collect point.. Kumpul point boleh guna untuk tebus voucher nak dapatkan produk atau Pampers dri Drypers. Sesiapa yg guna Drypers tp tak kumpul point, boleh sedekah ke sy ya hehee

Drypers guna dari nb Smpai skg mmg sesuai gila . lepastu saja la tuka angin nk guna Petpet n genki urmmm xok 😵‍💫asyik bocor je sebab xserap ngn molek .

Masa lahir applecramby paling bagus la pastu try Genki pon ok pastu try pet² panas naik ruam pastu try drypers x ok panas naik ruam last try hoppi sgt ok..

mamypoko okay lembut utk newborn tapi cepat penuh & bocor setiap 2jam.drypers & genki terbaik👍🏻

skrg xpakai pampers dah sbb dah besar.. tp dulu masa baby pakai huggies

Sy guna momohouse, huggies, drypers utk newborn..Drypers yg paling bagus.

molfvix guna sampai sekarang,pempers paling best takat nie