Cabaran Seorang Ibu Hamil

Tipulah kalau nak cakap fasa kehamilan itu senang. Tiap hari ada je dugaan nak kena hadap. Mual-mual la, sakit kepala lah, macam-macam lagi lah. Nak list satu-satu pun tak cukup. Antara 10 cabaran di bawah ni, mana yang mommies alami sepanjang kehamilan? Jom share dengan Min!

Cabaran Seorang Ibu Hamil
22 Các câu trả lời

cuaca sekarang panas lagi la bertambah2 bahang dia... dengan kaki sakit.. korang pernah tak rasa dari pinggang sakit, tulang pinggul pun sakit.. sakit kaki bahagian peha sampai susah nak jalan