SUAMI KUAT MERAJUK ?

Time kita mengandung ni la pulak suami kuat merajuk. Udah lah penat mengandung, nak main pujuk pujuk la pulak.. Pelik beno. Merajuk sebb ape tah. Sat elok sat merajuk. Eeee. Penat la nak pujuk. Last last kita tengok tv biar sama sama merajuk. Simpton org ngandung pi kat suami ke pulak? ?

2 Các câu trả lời

Sama dengan saya😪

Haha ye lah tu kot . Masa saya pregnant husb tak sihat demam . Ni dia demam lagi lepas tu sibuk tanya kita pregnant ke

5y trước

Alaa comelnye p tanye gitu