mcm sy..sy selalu ckp dkt husben...kalau nk merajuk blh tp jgn lm2 sbb rugi🤣🤣🤣✌🏻..rugi sbb apa?? rugi kalau ms kita tgh duk merajuk tu kalau slh sorg dr kita tiba2 meninggal nnti nyesal tak sudah..jd sblum rs nk merajuk tu..cpt2 pk ms yg kita ada ni lm ke x ..umur kita ni pnjng x ek? dan pk sntiasa apa bnda terakhir kita lakukan dgn pasangan sblm dia pergi..jd automatik kita xkn jd merajuk..dan akn lebih menghargai satu sm lain..in shaa Allah 😉✌🏻

dy sje nk manja2 tu yg dy mrajuk.. nk kne pujuk la tu🤭.. klu x, mne ader laki mrajuk dgn kwn2 dy😂

Bc artikel terbayang muka suami. Tp ada betulnya.. 😍