suami merajuk

Slow talk kat suami yg kita belum ready nak ada baby lps gugur. Sy trauma sikit. Plan nk Ada ? lps 6/7 bulan lps gugur. Plus kerja pun masih perlukan sy lg sebelum sakit hamil mlanda. Suami sdh pndai merajuk

1 Trả lời

Banyakkan bersabar ye sis. Sis yg mengandung, risiko ibu yg menanggung, conceive bila sis dh betol2 ready. Bila dh sihat fizikal dan ready mentally. Kalau pregnant dalam jarak dekat after miscarriage, next pregnancy akan jadi threaten miscarriage, boleh share dgn suami risikonya.

5y trước

Suami tau masalahnya dia sudah xlayan kita sgt dah bila dah bgtw benda ni. Dia nak sangat ada baby.