hati tisu 😅

masuk 6 bulan pregnant ni tiber la pulak jd sensitif. suami termarah sikit pun nangis berejam dlm bilik selagi tak dipujuk 😂 suami pegi keje pun nangis 😂 adoii sian baby kt dlm ni mak dia kuat merajuk kuat sentap skrg ni. siapa sini geng sy sila lah share peel anda di ruangan komen 😂😂 #firs1stimemom

4 Các câu trả lời

sis maaf kalau tak membantu tp cubalah perbaiki emosi,kalau merajuk dgn suami tak keluar bilik,tp dlm bilik tu tgk la vid benda2 funny untuk hepikan balik diri.Jgn layan sgt sedih,alihkan fikiran.Tgk la vid kucing funny ke stand up comedy ke...benda2 yg kelakar,moga2 dpt naikkan sikit semangat.Merajuk tetap tp emosi kene jaga utk baby.Taknak la nti baby lahir pun asik emosi je kan,semoga mudah urusan kita semua inshaAllah amin

1mo trước

ok baik noted tq mommy 😇

Sama laa fragile sikit skrg lepastu kuat emosi asyik termarah kucing saya sebab perasan dorg makin buat perangai bila saya pregnant. Mungkin nak attention kot. Lepastu kat ofis bersalah teringat saya marah marah kucing saya sampai menangis sendiri 😂 lepastu balik minta maaf esok tu sambung lagi membebel kat kucing saya 🫣

1mo trước

hahaha comel la sis 😂😂 sian kucin kena layan bumil

Hahahha,kita sama la sis,tegur sikit pun boleh menangis,apa lagi kalau x dapat apa kita nak,selagi tu kita diam sampai suami belikan yg kita nak..sebelum ni suami kerja luar kawasan hari² nangis nak suami,alhamdullilah skrg suami x kerja luar dah,boleh teman selalu..baru kurang sikit menangis..

1mo trước

bila dah dekat saje carik gaduh kan sis 🤣

mg mommy always njoy the moment of pregnancy 😍🥰dan mg smuanya baik2 shj tuk mommy bby n fmly...dan mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin Ya Mujib 🫶🏻

1mo trước

aamiin ya allah. tq mommy..smoga doanya berbalik kpd mommy juga aamiinn 💞