Hai semua , kalau macam ni positive ke negative ?

Thank you 😊

Hai semua , kalau macam ni positive ke negative ?
13 Các câu trả lời

Upt ni saya pernah guna sblom balik raya . Tk pregnant . Kita ni pun sakan berjalan jauh . Naik moto pe semua . Last ii raya ke 5 . Turun darah . Rupenya saya dh pregnant 2bulan masa tu . 🥲

2y trước

guna*

positive..Tpi sy hari tu 3 hari cek berlainan brand cek..Utk kepastian..cek d klinik..syukur..daa 5week nampak kantung je..skg da 16week..😊

Tapi kenapa bila saya guna upt lain naik double line, clearblue punya naik not pregnant? ada sesiapa tahu?

2y trước

Sy guna cb dulu error. Pakai yg murah beli kt guardian elok naik.. 2 3 upt try sama. Cb mahal benor

Alhamdulillah pisitif sis. Bykkn rehat, jgn buat kerja berat dan jgn skip asid folik.

tahniah puan..positiv tu ..2line...dh bleh mkn folic acid ye..jgn skip..stu hari sebiji..

2y trước

kena makan folic acid tu sis..utk pembentukkn janin..kwn sy die x mkn folic asid..baby die lahir x smpurna..kesian..folic asid sgt2 pnting.murah je sis.bli yg biasa je pn x pe

jangan percaya upt brand mamma perfect.... sye dh kene fake hope

alhamdulillah positif..tahniah😍

positive mommy .. taniah mommy ..

Positive sis..tahniah yaa..

positif sis..tahniah