Adakah anda sekeluarga masak dan makan makanan tin seperti sardin dan kacang panggang?

Nêu ý kiến
Ya
Tidak

971 nhiều câu trả lời

15 Các câu trả lời

jarang sgt sbb mmg dri dlu x brpa suka sardin,mmg bhya sardin tu utk kndungan klau mcm kerap,mcm durian lah skrg musimnya,sy mkn shri tu ad 7ulas ,lpstu selang 4hri mkn lgi ,tp x disarankn utk trimester 1 & 2 ,sy dh 8 bln..

dh lama xmkan..nk dekat 10 tahun dh sbb dulu pnh beli sardin tin dlm tu ada lipas.. terus trauma nk mkn sardin dh.. 🤣.. kalau dpt pon bg kt family lain..

lama tak makan baru baru ini anak sulung nak makan sardin bawa bekal ke sekolah yg lebih saya makan jugak

kadang2 tp skrng dah ada dlm paket jd x mkn ..makanan dlm tin dh..

Tidak. Last masak, dapat cabutan bertuah. Beli, tidak.

sejak mengandung ni, bau sadin pon xboleh.. inikan pula nak mkn

dulu makan la, sekarang dah hamil x makan sbb loya tengok

knp tkda plihan jarang.. kbnyakannya jarang ..

Jarang makan sardin & lain² makanan dalam tin.

time prgnt ni mmg jarang da mkn sardin tin