Negative ke positive

Nak tanya , kalau macam ni positive ke negative ? Tapi 1 line tu macam samar

Negative ke positive
18 Các câu trả lời

positive kna tunggu lg sis msti akn terang..xpun bli clear blue insyallah nt nmpk lh dh brp weeks anggran smua..

2y trước

saya baca sis tu dah guna clearblue tp tulis not pregnant . maybe boleh cuba lagi beberapa hari

Positive. Tahniah 😍 jaga kesihatan, stop mknn yg kurang sihat & bykkan rest. Yg penting, elak stress 🥰

positive tu sis..lg seminggu buat test lg..nk lg confirm pergi check kt klinik doctor akan scan.

kalau baca dlm tempoh bwah 5 minit naik mcm tu positif , kalau lebih tak valid tu

positif tu sis😊 tahniah 👏kalau upt samar macam mana pun tetap positif sis

positif tu..tahniah..jga kesihatan..jgn stress..mkn folic asid ya..

2y trước

sis pregnant ke?

Positif tu. In sha Allah.. congratulations. Lagi seminggu check lagi ye.

positive tuu.. tahniah awak!!makan acid folic tauu 😍😍😍

2y trước

ada beberapa faktor. cuba tngu seminggu dua dulu baru test balik atau gi klinik swasta untuk sahkan

Alhamdulillah ve tu.. buat test lg 2hari

Kalau belum delay period boleh check ke