Scan baby

teringat dulu masa pregnant anak pertama 8 kali scan, doctor scan baby girl (5 kali scan kkia, 3 kali scan swasta). bila bersalin baby boy pulak hehehe. masa preggy tu excited sangat beli baju baby penuh almari, siap beli almari baru lagi. kesiannyaa baby boy sy, 6 bulan dia pakai bunga2 pinkish2 & renda2. pregnant kali ni, buat persedian universal lepas beranak baru beli lagi, takmo kejadian berulang.

1 Trả lời

Yaa.. Seperti sister in law sy. Dia ingat 2nd baby boy juga. Keluar2 girl. Diorang pun terkejut. 🤭🤭. Saya even doktor kata baby girl. Saya beli je warna universal. Tak kisah warna mcm baby boy ka. Asalkan baby boleh pakai dengan selesa 😙