gender

Kalau kite buat detail scan yg 2D tu.. selalu gender baby tepat x? Ade x bile scan tu girl.. tp bila bersalin boy pulak...? nk beli brg2 baby cm was2 pulak..

1 Trả lời

masa 21weeks scan girl 2d jugak pastu scan lagi dekat kk 28weeks, doktor kata boy , pastu da ta scan sebab nampak doktor kk confident sangat cakap gender baby boy . sampai besalin betul2 baby boy

4y trước

Ye ke... tu yg risau tu.. sbb tkut bli byk pink.. nnt kuar boy lak.. 😁😁