Jantina baby

Hi ibu semua😍 alhamdulillah sy dh genap 20w. Haritu dah check up & tengok gender. Tp baby tak nak show sgt😂 asyik dia kepitttt je. Doctor cakap mcm girl, mcm boy pun ada. Doctor nasihatkan sy jgn beli baju baby girl dulu😅 kalau gmbar scan ni, ibu2 semua rasa girl ke boy?

Jantina baby
2 Các câu trả lời

hi mommy nampak macam girl tapi mcm doktor ckp,mommy jgn beli baju dulu atau jgn beli baju pink/blue. siapkan baju natural color dulu atau beli je brg keperluan yg lain dulu.

hahaa pandai nyorok ye. beli baju yg neutral la dulu. sy pun x check lagi. risau kuat nyorok