Nak luah je

Tempat kerja sangt2 toksik..ada je yang si gila tu xpuas hati..dapat balik awal pasal mengandung pon dia dengki..xfaham laaaa org jenis mcm ni..kalau laaa boleh tukar tempat kerja mesti best..

2 Các câu trả lời

normal sis. dekat mana2 tempat pon mesti ada. contoh dh dpt bos yg memahami tapi dapat office mate yg jenis tak okay. ada pula dah dpt office mate okay dapat pula bos jenis xokay dan mcm2 lagi awak. sabar okay❤️. big hug awak. awak okay lg. sy pula dapat surat terminate terus dgn alasan sy tak perform. hari appraiser sy, esok petang tu dpt surat terus. last day sy masa dlm pntg nnt awak.

2y trước

aamiin aamiin ya mujib. mudah mudahan awak❤️❤️❤️

sabar sis. apa kata sis ajak dy prgnt sama2 baru boleh balek awal sama2. takde dia dengki dah😁

2y trước

Tahun ni je 3 kli kena panggil ngn boss pasal dia waduhhh jenohh..nak tukar jabatan boss xkasi