Emosi masa mengandung

Salam, nak tanya. Btol ke kalau kita mengandung ni emosi kuat menangis nnti anak dh kluar pon jenis mcm tu.?

2 Các câu trả lời

tu org je ckp nanti menurun kat anak. tu sebab nak kita behave je..emosi org tgh pregnant susah nk kawal sis..saya pon kdg hal remeh je nangis susah nk benti..pernah baca jgn layan emosi sbb baby boleh rasa emosi kita..klau kita sedih dia pon akan sedih..kdg klau saya menangis suami cepat2 pujuk dia ckp kesian baby nanti dia menangis jugak kt dalam stress dia..

Takdelah. Mitos je.