Makan obimin

Ada tak ea alternatif lain selain obimin?? Tak bole choo nak telan .. besar penyepak!! Jenis orang x suka ubat mcm saya ni mmg payah laa.. folic acid pon sesuka hati skip. Ni pulak obimin ,, lagi laaaa!! Nak mintak iv la.. bole x?? Hehehehe..

2 Các câu trả lời

entahlah sis. sy pon jenis xsuka mkn ubt tp time pregnant je la. lagi2 ubt klinik tu. Kalau awal2 pregnant eloknya jgn skip la asd folic. Ghisau tkut2 janin ad masalah. Tp kalau xnak jgk boleh mnum susu HL atau makanan2 yg ada serat vitamin. Contoh bayam hijau , brokoli. Ad asd flc . Susu HL sy mnum dri ank frst xpernah skip sbb mmg ad asd flc. Tp prgnt kalini xleh nk mnum susu . Bau apatah lagi 😭

maltofer