Sila Jaga emosi ibu2 mengandung

Lately ni scroll2 la apps ni.. banyak soalan diutarakan.. Dan banyak jugak Yang menjawab soalan.. tp Ada kalanya jawapan Tu agak Rude Dan xjaga emosi ibu preg . Please la.. nak marah pon beradab ye.. org xmusykil.. org tak tanya.. bayangkan Ibu Tu buat je sesuatu Benda Tanpa bertanya tempat yg sepatotnya?? Mesti kan Benda xbaik jadi.. so biarlah dia nak Tanya even soalan Tu nampak bodoh pada Mata org pandai2 kat apps ni... Kalau xsuka dgn soalan sila scroll laju2.. Jangan jadikan jari Tu senjata sakitkan hati org.. org2 dalm apss ni semua Kita xkenal ye.. kalau nak mintak maaf sebelom mati.. payah nak jmp kalau dia post Tanpa Nama.. just peringatan je..

1 Trả lời

true! saya kat apps ni dari anak 1st and now ank nom 4. setiap kali memg akan ada posting mcm ni sis 🤣🤣 pernah sampai jadi berbalah pulak ibu2 dalam ni. bagi saya setiap org ada hak bersuara dn bagi pendapat tapi prinsip saya senang je kalau kita x boleh membantu or menjawab dgn kata2 baik better kita diam je. tak perlu kita nk tinggal kan komen yg entah2 boleh menyakitkan hari org. kalau boleh spread positivity why nak pilih jalan negative kan. saya percaya kifarah. buat baik balas baik buat jahat buruk balasan. tambah2 tengah mengandung kan. seramm 😅😅

8mo trước

mengandung ni sensitif . kdg kata2 Tu boleh buat org nangis tiba2 . xkata org sy pon gtu . huhu semoga semua org position bila soalan Tu disuarakan.. xsemua org dlm ni dah jadi ibu 2 3 4 org anak . kebanyakan first mom.. mmg diorg akan bnyk tanya.. so jawab je la dgn ikhlas.. xnak jawab.. like je la... kalau malas.. xpon scroll lelaju...