Tanda Masalah Emosi Ibu Hamil

Tahukah anda bahawa emosi ibu hamil mempengaruhi tumbesaran kandungannya? 🤰 Jika tidak dijaga emosi ibu ketika hamil, bukan sahaja boleh mempengaruhi tumbesaran kandungan, malah kesihatan mental dan fizikal seorang ibu. Jom semak tanda-tanda masalah emosi ibu hamil. *NOTA : LIKE & IKUT POST INI sebagai rujukan masa hadapan.

Tanda Masalah Emosi Ibu Hamil
8 Các câu trả lời

masa memula mengandung ad isu keluarga yang berlaku masatuu punyalaa stress xtahu nak cakap macamana tapi alhamdulillah huby perasan perubahan & terus jauhkan isu tuu dari pengetahuan aku.Bila mengandung emosi memang kena jaga xbolee terlampau stress & xbolee jugaa terlampau sedih

Tadi dpt result bacaan minum air gula, tak happy... risau😫😢 bgtau suami, suami ingatkan sentiasa bersyukur dan didik diri tabah hadapi semua ni.. alhamdulillah..

Kdang emosi dtang tiba², trus jdi stress, tpi bila ingat blik baby kt perut stress emosi smua hilang, just keep going,

kdg2 sakit hati dgn prangai jiran yg toksik..tp suami ckp biarkan je..buat takpeduli je..skrg rasa aman dah..huhu

setiap kesulitan pasti ada kemudahan.. jangan down lama2 sangat bahaya..

syukur n sabar...just enjoy the journey

Ya betul boleh mempengaruhi bayi.

Good info 🤗👍🏻👍🏻