Kenapa Ibu Hamil Kerap Panas & Berpeluh?

Ada ke ibu yang sedang hamil sini? Atau kerap panas dan berpeluh sewaktu hamil dulu?🤰💦 Jom baca ini ! Sebenarnya bukannya ibu hamil ni saja-saja kata panas atau kerap berpeluh tau☝️ Rupanya ini sebab dia... *NOTA : LIKE & IKUT POST INI sebagai rujukan masa hadapan.

Kenapa Ibu Hamil Kerap Panas & Berpeluh?
21 Các câu trả lời

before pregnant saya ni jenis yg tak tahan sejuk. kipas speed 1 pun dah memadai. tp skrg ni sejak pregnant, hari2 kena pasang aircond. time tidur, even dh pasang aircond pun still boleh berpeluh juga 😅

3y trước

ya betul..sejak peregnant ni rsa kepanasan ja..sebelum ni x brpa suka kena kipas sbab rsa sejuk..lw pula skrg ni..mw 24jam ja kena kipas..kdg 1 kipas tu x cukup..saya balik2 mandi..x lama rsa panas juga balik..😂🤭

Saya pernah menangis semalaman sebab tak boleh tidur sebab bahang panas . Sedih sangat rasa nak tidur tak boleh . Siang siang hari asyik keluar masuk bilik air ja . Masuk trimester 3 lagi teruk rasa bahang panas tu . Hanya Allah ja yang tahu 😅

lagi nak dekat due ni lagi teruk baju basah..😆kena hari panas tu lagi la azab. sampai kemalam rasa nak meletup ja kepala, mandi memang kerap.. kalau boleh nak berendam ja dalam air.😌😌😌😌

Betul2 i awal pregnant tu okay je masuk 21 weeks huh dia punya panas tu sampai berpeluh katil time tido tu😌 jenuh hari2 mandi aih kena la pasang kipas 5 speed dia aih 😅🤦🏻‍♀️

Saya 28w..makin kerap panas dan berpeluh² waktu malam..twin pregnancy lagi lah..kadang tak sedar sampai subuh berkipas😂..klw boleh nk berejam² berendam dlm air..

31 minggu. berpeluh sampai atas kepala. rasa tak selesa sungguh.. masa mengandung anak nom 1 - 3 tak dak pulak macam ni.

rasa biasa je setakat ni ikut cuaca. Mudah-mudahan baik-baik aje. Ada juga badan rasa hangat, tp tak sampai berpeluh.

masa pregnant husband sampai pasang air cond dalam bilik sebab guna kipas da tekan habis pun tetap panas😁

huhu..pernh rse. .da mndi rse x mndi. .tdo acon bkk kipas bkk. suami siap selebung lg. .kte kepansann 🤣

sy selalu mcm nk dmm.. baru 6w .. demam dtg wktu mlm... bdn seram sejuk je....