Gusi Berdarah? Ambil tahu Penyakit Gusi & Risiko Bayi Pra-matang ini ibu!

👋Hi ibu-ibu TAP semua🥰 Siapa ada masalah gusi berdarah setiap kali memberus gigi sewaktu hamil?🤰🪥 Tahukah ibu apa kesannya gusi berdarah ketika hamil kepada bayi ?☝️ Jom baca & ambil tahu situasi di bawah. *NOTA : LIKE & IKUT POST ini sebagai rujukan masa hadapan anda.

Gusi Berdarah? Ambil tahu Penyakit Gusi & Risiko Bayi Pra-matang ini ibu!
2 Các câu trả lời

siapa mcm saya baru tahu berkenaan ni ? 😂 tq @AsianParent sharing banyak sgt yg mommy taktahu. #TAPactiveusers #TAPSupermoms

3y trước

❤️❤️❤️

Saya kerap gila gusi berdarah time pregnant ni, risau pula baca 😭

3y trước

Boleh rujuk kepada doktor klinik yang berdekatan ya puan